Gürcistan'da milli basketbolcu Furkan Korkmaz saldırıya uğradı

A Milli Basketbol Erkek Basketbol Takımı, gergin geçen maçın ardından Gürcistan'a iki uzatma sonucunda 88-83 kaybetti. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz, maçtan ihraç edildi. Bu olay sonrası skandal bir olay yaşandı. Milli basketbolcu, soyunma odası koridoruna gittiği sırada rakip takımın oyuncuları ve güvenlik görevleri tarafından saldırıya uğradı. Bu olayı A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Ergin Ataman'ın yardımcısı Hakan Demir anlattı.

12 Dev Adam, Gürcistan'a kaybettiği maç sırasında Gürcü oyuncu Duda Sanadze, salondakilerin ve TV başındakilerin fark edeceği şekilde milli basketbolcu Furkan Korkmaz'a İngilizce hareketler yağdırdı.

Furkan Korkmaz, bu olay sonrası Sanadze'ye tepki gösterdi. Tüm oyuncuların da dahil olduğu gerginlik sonrası Furkan ve Sanadze oyundan diskalifiye edildi. O anlarda neler yaşandığını A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Ergin Ataman'ın yardımcısı antrenör Hakan Demir anlattı.

Hakem kararına yaptığı itiraz nedeniyle Ergin Ataman'ın oyundan ihraç edilmesi nedeniyle basın toplantısında konuşan Hakan Demir, "Furkan Korkmaz diskalifiye edildikten sonra koridorda rakip takımın 2-3 oyuncusu ve aynı zamanda güvenlik görevlilerinin oyuncumuz ile kondisyonerimize saldırmaları, bir kavgaya dönüşmesi olacak şey değil. Bizim açımızdan kabul edilebilecek bir şey değil" açıklamasını yaptı.

Gürcistan'da milli basketbolcu Furkan Korkmaz saldırıya uğradı ile ilgili etiketler Furkan Korkmaz Gürcistan Ergin Ataman A Milli Erkek Basketbol Takımı Hakan Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.