Gürcan Bilgiç: Hem acemi hem şımarık

Gürcan Bilgiç: "Erol Bulut'un sahaya çıkardığı on birin planlarında, kazanmak istediği oyuncular var. Ancak, Gustavo-Sosa- Ozan üçlüsünü bozmasıyla birlikte rakibi seyreden bir takımı oldu. Bu sonuç Erol Bulut yetersizliği değil, oyuncuların kazanma inancını kaybetmesi ve toptan kaçmaya başlamasıdır. Bu ruh halini iyi yönetemeyen de Erol Bulut."

Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı son 3 lig maçını kaybetti. Sarı-Lacivertliler kulüp tarihinde ilk kez evinde üç maç üst üste mağlup oldu. Konyaspor ve Beşiktaş yenilgilerinin ardından Yeni Malatyaspor karşısında yaşanan hezimet, teknik direktör Erol Bulut'un kredisini önemli ölçüde azalttı.

Sabah gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç de maç kritiğinde Erol Bulut'a yüklenenlerden... Genç teknik adımı "Hem acemi hem şımarık" olarak niteleyen Bilgiç, şunları yazdı:

"Sahaya çıkan takımın şampiyonluk hesaplarında değil, iddiası kalmamış kadro gibi olmasıdır ilginç olan. Malatyaspor'un golleri atmasından öte, buna tepki veremeyen, ikili mücadeleleri kaybeden, oyuna kurgu getiremeyen ve sürekli vazgeçen oyuncular grubu endişe verici.
Ligin 12 haftası geçip, "Bizi kasım ayından sonra görün" beklentisinin, sonucu 'hiçbir şey' olan görüntüsü karşımızdaydı. Erol Bulut da takım olmaktan vazgeçip kendileri için planlar yapanlar da bu sorumluluğu üstlenmeli. Erol hoca ile başlarsak, takımda bir tane bile formda oyuncu olmamasının analizini yapmalı.

Erol Bulut'un sahaya çıkardığı on birin planlarında, kazanmak istediği oyuncular var. Ancak, Gustavo-Sosa- Ozan üçlüsünü bozmasıyla birlikte rakibi seyreden bir takımı oldu. Bu sonuç Erol Bulut yetersizliği değil, oyuncuların kazanma inancını kaybetmesi ve toptan kaçmaya başlamasıdır. Bu ruh halini iyi yönetemeyen de Erol Bulut.

Kırılma noktasında bir hafta geçirecek Fenerbahçe. Taraftarıyla, yönetimiyle ve teknik heyetiyle sakin kalmayı başarmazsa, sezonu yitirirler. Esas "ders" şimdi başlıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Gürcan Bilgiç: Hem acemi hem şımarık ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Erol Bulut gürcan bilgiç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.