Gupse Özay'ın paylaşımı her şeyi açıkladı...

Ünlü Oyuncu Gupse Özay, her gece yayınlanan Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sunduğu ‘Mücbir Sebepler’ hakkında itirafta bulundu. Özay, Küçükçağlayan’ın onu yayına almasından korktuğu için açtığı fake hesap açtığını söyledi.

Gupse Özay, açtığı fake hesabı da Melikşah Altuntaş’ın fan sayfası olarak yayınladı. Hatta oyuncu Altuntaş hakkında fotoğraflar ve çeşitli mesajlar da yayınladı. Sayfanın bir anda binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlanması ise oyuncuyu bir hayli şaşırttı.

Gupse Özay, bu durumu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile açıkladı.

Gupse Özay Instagram'dan yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Evet arkadalar. Bundan bir ay önce Mücbir’i gizli izlemek için bir fake hesap açtım. Çünkü @bartu_kucukcaglayan bir anda insanı canlı yayına alıyordu ve ben her an bu gerginlikle yaayamıyordum. Gel zaman git zaman fake hesap bana renksiz gelmeye baladı ve neden @meliksahtas ‘ın hayran sayfası olmayayım ki diye düşünüp fotoğraflar koydum.

Gupse Özay'ın paylaşımı her şeyi açıkladı...

Sonra birden insanlar beni takip etmeye ve beenmeye baladı. Heyecanlanmıtım. Daha çok foto ve daha çok ak cümleleri yazmak istiyordu canım. Ve yazıyordum da. Dünden önceki canlı yayında Melikah’a yazdıım hayran cümleleri fazla abartılı oldu ve Melikah rahatsız oldu. Oysa sadece 'Yalvarırım bana öpücük gönder, nerede oturuyorsun geleceim' gibi eyler yazmıtım. Bartu bu fake hesabı blokladı. Çok üzüldüm. Bartu’ya durumu anlattım. Bartu çok güldü. Melikah’a söylemesini istemedim.

Dünkü canlı yayında daha sakin iltifatlar ediyordum ki, Bartu, @meliksahingozleri sayfamı yayına aldı. Orada artık kimliimi gizleyemezdim ve her ey ortaya çıkmıtı. Melikah hakkımda uzaklatırma kararı aldırtmı. Keyfi bilir. Neyse, bu harika sayfa dünden beri deliler gibi takip ediliyor ve ne yapıcam bilmiyorum. 7000 kii falan olmak üzere. Fotoraf koymam lazım. Fake hesaptan 'Ezgi Mola çok antipatik' yazmıtım. Ezgi Mola bunu okumu ama cevap vermemi. Ne muhattap olucam diye düşünmüş. Kendisi bilir"

 

Gupse Özay'ın paylaşımı her şeyi açıkladı... ile ilgili etiketler Gupse Özay Instagram Bartu Küçükçağlayan melikşah altuntaş Mücbir sebepler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.