Gupse Özay'dan yeni hamilelik açıklaması!

Üç ay önce kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile nikah masasına oturan Gupse Özay'ın hamile olduğu öne sürülmüştü. Hamilelik iddialarının yeniden gündeme gelmesiyle birlikte Özay, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a yaptığı açıklama ile çıkan iddiaları yalanladı.

6 yıldır birlikte olan Gupse Özay ile Barış Arduç, temmuz ayında dünyaevine girdi.  Uzun bir süredir aşk yaşayan çiftin bebek bekledikleri iddia edildi. Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a özel açıklamalarda bulunan Gupse Özay, söylentileri yalanladı.

Özay, "Hamile değilim ama çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki Özay'ın geçtiğimiz aylarda da hamile olduğu iddia edilmişti. Oyuncu, hemen anne olmak istediğini ancak şu anda hamile olmadığını dile getirmişti.

"VAKTİ GELDİĞİNDE SİZİNLE PAYLAŞIRIZ"

Barış Arduç, geçtiğimiz senelerde 'evlilik' iddiaları hakkında şunları söylemişti:

"Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde sizinle paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir."

 

 

Gupse Özay'dan yeni hamilelik açıklaması! ile ilgili etiketler Barış Arduç Gupse Özay Hamile Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.