Gupse Özay'dan kızı ve köpeğiyle eğlenceli paylaşım! "Yok canım ne kıskançlığı..."

Deliha filminin setinde tanışan ünlü oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç, 2022 Temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü çift kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Özay'ın kızı ve köpeğiyle birlikte paylaştığı poz sosyal medya kullanıcılarını güldürdü...

Oyuncu Gupse Özay kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduçla 2020 yılının Temmuz ayında Çeşme’de gerçekleşen sade bir nikah töreniyle hayatını birleştirmişti. Senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı Deliha filminin setinde tanışan ve kısa sürede arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili dünyaevine girdikten sonra Jan Asya adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN KIZINI VE KÖPEĞİNİ PAYLAŞTI

Çiftin kızlarına verdikleri isim sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Gupse Özay kızı Jan Asya ve köpeğini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 Gupse Özay'dan kızı ve köpeğiyle eğlenceli paylaşım! "Yok canım ne kıskançlığı..."

"YOK CANIM NE KISKANÇLIĞI..."

Evliliklerinin ikinci yılında kızlarını kucaklarına alan ünlü çift sosyal medya hesaplarında sık paylaşım yapmayı tercih etmiyordu. Barış Arduç’un kızıyla paylaşımının sonrasında Gupse Özay’dan da bir hamle geldi. Güzel oyuncu kızı kucağındayken sevimli köpeklerinin bakışını çekerek “Yok canım ne kıskançlığı?” notunu ekledi.

 

 

 

 

Gupse Özay'dan kızı ve köpeğiyle eğlenceli paylaşım! "Yok canım ne kıskançlığı..." ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.