Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar

Antalya kent merkezindeki boş bir arazide bağımlıların güpegündüz, çevredekilere ve parktaki çocuklara aldırış etmeden uyuşturucu kullanması nedeniyle mahalleli tedirgin günler geçiriyor. Bağımlılar yüzünden sokakta yürürken bile korktuklarını söyleyen mahalleli, polis gelince bu kişilerin uzaklaştığını, gidince de geri döndüklerini söylüyorlar.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi'nde geçen hafta çalınan balkon demirleriyle gündeme gelen binanın kapatılmasının ardından burayı mesken tutan bağımlılar, bu kez de binanın karşısında bulunan boş araziyi mesken tuttu.

Günün her saati araziye gelen bağımlılar, çevredekileri umursamadan uyuşturucu kullanıyor. Mahalleli durumu polise bildirse de ekiplerin uyarısıyla dağıtılan bağımlılar, bir süre sonra bölgeye geri geliyor.

Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar

ŞIRINGAYI BOYNUNA SAPLADI

Pervasızca uyuşturucu kullanan kişiler cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Önceki akşam saatlerinde arazinin yanında bulunan siteye ait duvarın dibine gelen 3 kişi, farkedilmediklerini düşünerek uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Uyuşturucu kullanan grubun yanına kısa süre sonra bir de kadın geldi. Uyuşturucu kullanmaya devam eden grup, yolda yürüyenlere dahi aldırış etmediler. Bir süre sonra araziye bastonla yürüyen engelli bir kişi daha geldi. Taşların üzerine oturan bu kişi de, bir elindeki aynayla boynuna bakarak yer arayıp, diğer elindeki şırıngadaki uyuşturucuyu vücuduna enjekte etti.

Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar - Resim : 2

PARKTA OYNAYAN ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPIYORLAR

Arazinin yanındaki parkta oynayan çocuklara aldırış etmeyen engelli kişi, uyuşturucuyu kullandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi alandan ayrıldı. Bağımlıların arazideki bazı taşların altına uyuşturucu madde sakladıkları ve bir sonraki gelişlerinde aynı noktadan aldıkları da vatandaşların verdiği bilgiler arasında. Arazinin yanında bulunan sitedekiler ise durumdan son derece rahatsız. Site sakinleri, evlerinden ve çatılarından araziye gelen bağımlılara bağırarak, korkutmaya çalışıyor. Ancak birçok bağımlı vatandaşların tepkisine rağmen getirdikleri yastık ve yorganlarla arazide yaşıyor.

Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar - Resim : 3

'BALKONA ÇIKAMIYORUZ'

Arazi yanında bulunan sitede yaşayan ve bağımlılar yüzünden yürümeye dahi çekindiklerini söyleyen Volkan Ergün, "Burası Antalya'nın merkezi noktası olarak konumlandırılabilinen bir alan. Birçok bağımlı hem burada kurdukları yataklarda yatıyor hem de uyuşturucu kullanıyor. Çocuklarımızın, eşlerimizin gözü önünde şırıngayla uyuşturucu kullanıyorlar. Çocuklarımız balkona dahi çıkamıyor, psikolojileri bozuluyor. Eşlerimiz buradan geçip yürüyerek bir yere gidemiyor. Can ve mal güvenliğimiz yok. Hiçbir şekilde önüne geçemedik. Tüm birimlere şikayette bulunduk. Bu duruma çözüm bulunmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar - Resim : 4

'ÇOCUKLARIMIZI OKULA GÖNDEREMİYORUZ'

Mahalle sakinlerinden Çetin Karayar ise "Burada birtakım sıkıntılar yaşıyoruz. Uyuşturucu kullanımı ve fuhuş ile ilgili yaşanan durumlar çok vahim. Burası turizmin başkenti Antalya'nın Muratpaşa ilçesi. Biz çocuklarımızı okula dahi gönderemiyoruz” diyerek sorunun çözülmesini istedi.

Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar - Resim : 5

Güpegündüz gözler önünde yapıyorlar ile ilgili etiketler Antalya uyuşturucu bağımlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.