Günübirlik evde fuhuş! 350 liraya satıyorlardı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde günübirlik eve fuhuş operasyonu düzenlendi. Evde ikisi yabancı uyruklu kadın 3 kişi yakalandı. M.A ile ona yardımcı olduğu belirlenen N.U.'nun İstanbul'dan getirdikler D.Y.'yi erkeklere 350 liraya pazarladıkları tespit edildi.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yenikent Mahallesi’nde günübirlik kiralanan bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Tespit edilen günübirlik evi takibe alan ekipler, içeride fuhuş yapıldığının tespiti üzerine operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda M.A. isimli şahıs ile D.Y. ve N.U. isimli yabancı uyruklu iki kadın yakalandı.

Günübirlik evde fuhuş! 350 liraya satıyorlardıGünübirlik evde fuhuş! 350 liraya satıyorlardı - Resim : 2

Şahıslar yapılan sağlık kontrollerinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyette yapılan işlemlerinde M.A. ve N.U. isimli şahısların D.Y: isimli yabancı uyruklu kadını İstanbul’dan getirterek, kiraladıkları günübirlik evde 350 TL karşılığında erkeklere pazarladığı tespit edildi.

Günübirlik evde fuhuş! 350 liraya satıyorlardı - Resim : 3

Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkartılan M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, D.Y. ve N.U. isimli yabancı uyruklu kadınlar ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne sevk edildi.

Günübirlik evde fuhuş! 350 liraya satıyorlardı ile ilgili etiketler Kocaeli polis Fuhuş Gebze yabancı uyruklu kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.