Güntekin Onay'dan çarpıcı tavsiye: Geri getirin!

Ünlü yorumcu Güntekin Onay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onay "Sağlıklı ve futbol oynamak isteyen bir Burak Yılmaz'a Türkiye'de kimse 'Hayır' demez. " ifadelerini kullandı.

Güntekin Onay, Süper Lig'e dönmek istediği ve adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın durumu hakkında Hürriyet'te konuştu.

İşte Güntekin Onay'ın açıklamaları;

"Burak Yılmaz son derece iyi bir profesyonel ve kendine çok iyi baktığı için 36 yaşının getirdiği handikapları yaşamıyor.

Sağlıklı ve futbol oynamak isteyen bir Burak Yılmaz'a Türkiye'de kimse "Hayır" demez. Futbol kariyerini, taraftarı olduğu Beşiktaş'ta noktalamak istemesi de doğal. Burak Yılmaz, transfer edildiği takdirde sadece saha içinde değil, tecrübesiyle saha dışında da gençlere ve takıma faydası olacaktır."

 

MİLLİ TAKIMI BIRAKTI

 

Son olarak Portekiz'e elenerek Dünya Kupası finallerine gitme hakkını kaybeden A Milli Takım'da kaptan Burak Yılmaz, maç sonu milli takımdan ayrıldığını duyurmuştu. Yılmaz, maç 2-1 devam ederken 82. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamayarak skoru 2-2 yapma fırsatını geri tepmişti. 

Güntekin Onay'dan çarpıcı tavsiye: Geri getirin! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig Transfer Lille Milli Takım BY17
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.