Güntekin Onay'dan kızdıran Kemal Ademi yorumu

beIN Sports sunucusu Güntekin Onay'ın Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını yorumlarken Kemal Ademi'nin kaçırdığı golü "bilerek kaçırdı" tadındaki iması, Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Twitter'da Onay'a "Kemal Ademi o vuruşları gol yapsa Fenerbahçe neden kiraya versin? O vuruşlarını geliştirmesi için kiraya verildi" şeklinde cevaplar yağdı.

Fenerbahçe Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük'ü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-1 mağlup ederek puanı 51 yaptı. Mesut Özil'in ilk kez 11'de başladığı maçta Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getiren golleri Mame Thiam ile Enner Valencia attı.

Maçın ardından yayıncı kuruluş beIN Sports'ın yayınında ünlü sunucu Güntekin Onay'ın maç yorumu yaparken sarfettiği imalı sözler, Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Devre arasında Karagümrük takımına kiralanan Kemal Ademi, Kırmızı-Siyahlı formayla F.Bahçe'ye rakip olmuştu. İsviçreli santrfor 11. dakikada, skor 0-0'ken karşı karşıya pozisyonda kaleci Altay Bayındır'ı geçememişti. Güntekin Onay'ın bu pozisyonu yorumlarken kullandığı cümleler sosyal medyada gündeme geldi. Tecrübeli televizyoncu şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'den kiralık gitti Ademi, maçta 1 pozisyon yakaladı. Onda da Altay'ın üstüne vurdu. Açıkçası Karagümrük ilk yarıda top tutmakta çok zorlandı. Ademi de stoperlerin arasında, onların işini hiç güçleştirmeden böyle direk gibi durdu. Son derece etkisizdi. Kemal Ademi'yle iyi bir şans yakaladılar. Belki de planladıkları buydu ama son derece kötü bir vuruş geldi. Ayakiçiyle yerden bir plase olabilirdi orada, kalecinin üzerine havadan bir vuruş..."

Bu ima üzerine Güntekin Onay'a tepki gösteren Fenerbahçeli sosyal medya kullanıcıları, şu sözlerle cevap verdi:

"Kemal Ademi o vuruşları gol yapsa Fenerbahçe neden kiraya versin. O vuruşlarını geliştirmesi için kiraya verildi.",

"Bu adam Fenerbahçe’deyken yakaladığı fırsatları hiç kaçırmaz hepsini tertemiz vuruşlarla gole çevirirdi. Fenerbahçe bu kadar kaliteli bir adamı neden kiraladı anlamak gerçekten güç..."

"Taraf olmak tamda bu. O yüzden biz tek siz hepiniz. Bize her gol atamayan topçu ya bir yafta. Kurduğunuz düzeni bozacağız. Çünkü biz Fenerbahçe'li yiz"

 
Güntekin Onay'dan kızdıran Kemal Ademi yorumu ile ilgili etiketler Fenerbahçe fatih karagümrük Kemal Ademi güntekin onay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.