Günlük kiralık dairede kan aktı! Dövme yaptırmak için gitmişti ama boynundan vuruldu!

Bursa'da 28 yaşındaki Ali Zümbül, dövme yaptırmak için gittiği apart dairede tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde gece saat 03.00 sıralarında Nalbantoğlu Mahallesi Atatürk Cadddesi'ndeki bir binanın 5'inci katında korkunç bir olay meydana geldi.

İddiaya göre, günlük kiralanan daireye dövme yapmak için giden Ali Zümbül ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, şüpheli yanındaki tabancayla Zümbül'e doğru ateş iki el ateş açtı. Mermilerden biri Ali Zümbül'ün boğazına isabet etti. Şüpheli olayın ardından kaçarken, binadakilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Zünbül, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zümbül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Günlük kiralık dairede kan aktı! Dövme yaptırmak için gitmişti ama boynundan vuruldu! ile ilgili etiketler Bursa Dövme apart kiralık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.