Günlük burç yorumları 8 Temmuz 2020

Günlük burç yorumları 8 Temmuz Salı gününde sizlerle birlikte.. Günlük burç yorumları ile aşk, para ve sağlık durumunu öğrenebilirsiniz.

8 Temmuz 2020 Çarşamba günlük burç yorumları haberimizde. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarına ait günlük burç yorumlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

8 Temmuz günlük burç yorumlarında aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Günlük burç yorumları ile aşk, para, aile ve sağlık konusunda hayatınızda neler olacağını öğrenebilirsiniz.

8 TEMMUZ 2020 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Kendinizi tüm olumsuz şeylerden arındırıyorsunuz ve gelecek günlere umutla bakıyorsunuz. Sevdikleriniz tarafından bugün hoş sürprizlerle karşılanabilirsiniz. Finansal açıdan giderek gelmek istediğiniz noktaya ulaşıyorsunuz.

Boğa: Çevrenize gösterdiğiniz yüksek nezaket ve saygıdan dolayı herkes tarafından sevilip, sayılıyorsunuz. Özel hayatınızda ve iş yerinizde bazı değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Yeni şeylere adapte olmakta zorluk çekiyorsanız, sizin için zor bir dönem olabilir.

İkizler: Bugün partnerinize karşı ne kadar sadık olduğunuzu bir kez daha kanıtlamış olacaksınız. Sahip olduğunuz pozitif ve enerjik havanız başkalarının ilham kaynağı oluyor. Spor yapamaya başlamak ve kötü alışkanlıklardan kurtulmak için harika bir zaman.

Yengeç: Yeni bir partner arayışı içindeyseniz, çok yakında kendinize göre birini bulacaksınız. Uzun zamandır elde etmek istediğiniz bir şeye sonunda sahip olacaksınız ve sizden mutlusu olmayacak. Daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

Aslan: Mali durumunuzda eksilmeler olduğunda endişelenmenize gerek yok. Önünüze çıkan yeni fırsatları deneyin ve hedeflerinize ulaşmak için daha sıkı çalışın. Hayatınızı belirli bir düzene koyarsanız, her şey sizin için daha rahat olacaktır.

Başak: Bugün heyecan verici ve tutkulu biriyle tanışmanız an meselesi olabilir. Sadece daha sosyal ve güler yüzlü olmaya özen gösterin. İş yerindeki endişelerinizi bir kenara bırakın ve üretkenliğinizi arttırmak için elinizden geleni yapın.

Terazi: Çevrenizi enerjik ve hayat dolu insanlarla kuşatın. Bugün yapmak istediğiniz işler aksayabilir ve bu duruma karşı moraliniz bozulabilir. Fakat her zaman iyimser olmaya çalışın. Sağlığınız gittikçe iyi bir hal almaya başlıyor.

Akrep: Geçmişte partnerinizin sizi aldattığını düşündünüz ve aranızda bazı gerginlikler yaşandı. Fakat bugün sıcak bir konuşma yaparak tekrar birbirinize bağlanacaksınız. İş hayatınızda çok hırslısınız ve rakiplerinizi elemeye devam ediyorsunuz.

Yay: Bugün aşk hayatınız bazı olumsuzluklardan etkilenebilir. Fakat canınızı sıkmayın, geçici bir süreç. Uzun zamandır aile bireylerinizle vakit geçirmediniz. Onlarla buluşmak için uygun bir zaman yaratın.

Oğlak: Oğlaklar, sevgilinizden yeni ayrıldınız ve kendinizi çok depresif hissediyorsunuz. Fakat yaşadığınız ruh halinden çabucak kurtulmanız gerekiyor. İş yerinizde normal ve sakin bir gün geçireceksiniz.

Kova: Günün erken saatlerinde, partnerinizle aranızda küçük bir tartışma yaşanacak ve sonunda hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Uzun zamandır çalıştığınız iş yerinizden sıkılmaya başladınız ve kendinize yeni bir ortam arıyorsunuz.

Balık: Balıklar, gelecekte rahat bir nefes alabilmeniz için bugünkü sorunlarınızı halletmeniz gerekiyor. Mali durumunuzun, beklentilerinize uygun olmadığını düşünseniz bile iyimserliğinizi korumalısınız.

Günlük burç yorumları 8 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler Günlük Burç Yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.