Günlük 40 bin TL kazanan Ebru Polat'ın 54 TL isyanı

38 yaşındaki şarkıcı Ebru Polat bir dilim börek ve bir kutu ayran için ödediği ücrete isyan etti. Yiyecek tepsisini ve fişini Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayan Ebru Polat, "1 küçük börek 1 ayran 54 TL! Pes cidden pes. Allah parası olmayanların yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz yıl sadece kozmetik markasından günlük 40 bin TL kazandığını söyleyen Ebru Polat eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kendi kozmetik markası bulunun, bir günde bin 890 adet şampuan sattığını ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını söyleyen Ebru Polat gelen 54 TL'lik hesaba isyan etti. Sadece bir kutu ayran ve bir dilim böreğe 54 TL ödeyen Ebru Polat'ı haklı bulanlar kadar eleştirenler de oldu.


BİR DİLİM BÖREK VE 1 KUTU AYRANA 54 TL ÖDEDİ

Gelen hesap karşısında şaşkına dönen Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "1 küçük börek 1 ayran 54 TL! Pes cidden pes. Allah parası olmayanların yardımcısı olsun"

Günlük 40 bin TL kazanan Ebru Polat'ın 54 TL isyanı

GÜNLÜK 40 BİN TL KAZANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI


Aynı zamanda kozmetik markası da bulunan şarkıcı Ebru Polat daha önce günlük kazancını açıklamıştı. ''Benim kozmetik markam en çok satanlardan biri.'' diyen Ebru Polat, 12 saatte 1890 adet şampuan sattığını ve ortalama yaklaşık 40 bin TL kazandığını ifade etmişti.


Sosyal medyada Ebru Polat'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Ebru Polat'ın isyanını haklı bulanlar kadar eleştirenler de oldu. Ebru Polat için 'O kadar kazanıyorsun, 54 lira sana çok gelmemeli' şeklinde yorumlar yapıldı.

 

Günlük 40 bin TL kazanan Ebru Polat'ın 54 TL isyanı ile ilgili etiketler Ebru Polat Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.