Günlerdir kayıptı! Nurhan Birgin sevgilisi ile canlı yayına çıktı

38 yaşındaki işitme engelli Nurhan Birgin Bağcılar’da ortadan kaybolmuştu. Ailesi Birgin’i aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. 55 yaşındaki Abdulmenaf Eryılmaz ile kaçtığı öğrenilen Nurhan Birgin, sevgilisi ile el ele canlı yayına çıktı.

Müge Anlı ve ekibi günlerdir kayıp olan işitme engelli Nurhan Birgin’i arıyordu. Ailesi, Nurhan için endişeleniyordu. Birgin, Müge Anlı ve ekibi sayesinde bulundu. Birgin’in kendi isteği ile Abdulmenaf isimli bir şahısa kaçtığı öğrenildi.

Günlerdir kayıptı! Nurhan Birgin sevgilisi ile canlı yayına çıktı

EL ELE CANLI YAYINA KATILDILAR

38 yaşındaki işitme engelli Nurhan Birgin ve kendisi gibi işitme engelli olan 55 yaşındaki Abdulmenaf Eryılmaz el ele canlı yayına katıldı.

Günlerdir kayıptı! Nurhan Birgin sevgilisi ile canlı yayına çıktı - Resim : 2

 

Abdulmenaf Eryılmaz, iki evlilik yaptı ve bu evliliklerinden 3 tane çocuğu var.

Nurhan Birgin’in de yaptığı evliliğinden 3 çocuğu var. Ailesi Birgin için endişelenmeye devam ediyor. Birgin’in annesi Abdulmenaf’ın kalacak evi olmadığı için Nurhan’a bakamayacağını düşünüyor.

Günlerdir kayıptı! Nurhan Birgin sevgilisi ile canlı yayına çıktı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.