Günler sonra güzel haber geldi... Doğum yapan Seray Sever hastaneden taburcu oldu

2018 yılında hayatını birleştirdiği kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile ikizleri Alya ve Sofya'yı Nisan ayında kucağına alan 49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Seray Sever hastaneden günler sonra taburcu oldu. Sever, minik kızlarının bakımı için özel hemşire tuttu.

8 kez tüp bebek tedavi gören ve 19 Nisan’da ikiz bebeklerini kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Seray Sever, kızları için özel bakım hemşiresi tuttu.

Kızlarını Altunizade’de bulunan özel bir hastanede dünyaya getiren Seray Sever, 8 Mayıs'ta hastaneden taburcu oldu. Doğuma sayılı günler kala babasını kaybeden ve zorlu bir doğum süreci geçiren Seray Sever, kızlarıyla birlikte evlerinde geçirdikleri ilk günü anlattı.

Günler sonra güzel haber geldi... Doğum yapan Seray Sever hastaneden taburcu oldu


''EVDE ÖZEL BAKIM HEMŞİREMİZ VAR''

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kızlarının sağlık durumu hakkında bilgi veren ve günün sadece kızlarıyla geçtiğini söyleyen Seray Sever şu ifadeleri kullandı: ''Anneler Günü’nde çıktık. Bizim her şeyimiz özel günde oluyor! Evde ilk gece iyiydi. Bebekler çok minik oldukları için evde özel bakım hemşiremiz var. Çocuklar daha güvende olsun diye yardımcı oluyorlar. Hastanede de zaten kaldığımız 20 gün boyunca çift hemşire onlarla ilgilendi. Bu düzene evde de devam etmek istedik. İyiler, çok hızlı kilo almaya başladılar. Bugün hatta banyomuzu yaptık. Gün sadece onlarla geçiyor. Emzir, altını değiştir, gazını çıkar, mamasını yedir. Bir saat geçiyor yine aynı şey. Başka bir şey yapmıyoruz yani şu an.''

Günler sonra güzel haber geldi... Doğum yapan Seray Sever hastaneden taburcu oldu ile ilgili etiketler Seray Sever Eren Sünbül Hamilelik doğum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.