Günler öncesinden tükendi: Bilet fiyatları tavan yaptı! 872 liraya çıktı!

Kurban Bayramı tatilini değerlendirerek memleketine ya da tatil bölgelerine giden vatandaşlar havayollarına akın etti. Durum böyle olunca da bilet fiyatları tavan yaptı. Artan talep nedeniyle İstanbul-Antalya arasında bir kişi ekonomi tek yön gidiş bileti 399 lira ile 872 lira arasında satıldı.

Kurban Bayramı tatili haftasonu ile birleşip 9 gün olunca uçak biletlerigünler öncesinden tükendi.

EKONOMİK TEK YÖN GİDİŞ BİLETİ 872 LİRA

Artan talep nedeniyle İstanbul-Antalya arasında bir kişi ekonomi tek yön gidiş bileti 399 lira ile 872 lira arasında satıldı. Bir kişi tek yön Business bilet ise bin 362 lira ile bin 785 lira arasında satıldı.


BİLETLER GÜNDEN ÖNCESİNDEN TÜKENDİ

9 günlük bayram tatili nedeniyle uçak biletlerine yoğun ilgi yaşandı. Artan talep üzerine yüzlerce ek sefer koyan havayolu şirketleri talebi karşılamakta zorlandı. Van, Muş, Diyarbakır, Antalya, Bodrum seferlerinin biletleri günler öncesinden tükendi. Havayolu şirketleri talebin çok olduğu bu bölgelere ek seferler düzenledi.

Kaynak: İHA

Günler öncesinden tükendi: Bilet fiyatları tavan yaptı! 872 liraya çıktı! ile ilgili etiketler Kurban Bayramı tatil uçak bilet uçak bileti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.