Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı

Şarkıcı Lara, İranlı voleybolcu sevgilisi Mehdi Karimi ile 7 Mart'ta nikah masasına oturmuştu. Günler önce sessiz sedasız evlenen çift şimdi de nikah yaptı.

Daha önce başından 2 evlilik geçen 43 yaşındaki şarkıcı Lara, İranlı voleybolcu sevgilisi Mehdi Karimi ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Lara, nikahtan karelerini ''Senin gibi bir adama sahip olduğum için, beni ben olduğum için sevdiğini bildiğim için çok mutluyum. Seni tanıdığım için, attığım tüm adımlar için, seni tereddütsüz hayatıma aldığım için çok mutluyum. Dünüm, bugünüm, yarınım… Seni her şeyden, herkesten çok seviyorum @mehdikarimi_7 ❤️ 07.03.2023'' notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

Lara ile Mehdi Karimi şimdi de düğün yaptı. Lara düğün gününü, doğum tarihi ile aynı güne denk getirdi. Aile yakınları ve dostlarının katıldığı törenden renkli fotoğraf ve videolar sosyal medyada paylaşıldı. Lara törene katılan dostlarına teşekkür etti.

DAHA ÖNCE 2 KEZ EVLENİP BOŞANMIŞTI

'Adam Gibi Adam', 'Katmer Katmer', 'Allah Versin' ve 'İhanetin Bekçisi' şarkılarıyla hafızalara kazınan, geçirdiği estetik operasyonlarla zaman içinde bambaşka bir görünüme kavuşan şarkıcı Lara daha önce 2 evlilik daha yapmıştı. Gerçek adı Fatma Nur Keskin olan ve sahne adı Lara ile tanınan ünlü müzisyen daha önce Okan Mordal ve Selahattin Ergüder ile evlilik yapmıştı.

İşte Lara ile Mehdi Karimi'nin düğününden kareler:

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı - Resim : 2

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı - Resim : 3

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı - Resim : 4

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı - Resim : 5

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı - Resim : 6

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı - Resim : 7

 

Günler önce nikah masasına oturan şarkıcı Lara ve Mehdi Karimi düğün yaptı ile ilgili etiketler Lara Mehdi Karimi Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.