Günler önce hastanelik olan Gülben Ergen'in bu hali sevenlerini üzdü

Önceki akşam Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri'ne katılan 49 yaşındaki şarkıcı Gülben Ergen'in son görüntüsü sevenlerini korkuttu. Törene ayağı sargılı bir şekilde ve elinde bastonuyla katılan ünlü sanatçının o hali sevenlerini üzdü.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen katıldığı Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri'nde 'Çocuklar Gülsün Diye' projesiyle, 'Yılın Eğitime Destek Projesi' ödülünün sahibi oldu. Ergen, törene ayağı sargılı ve bastonlu bir halde katıldı.


Ünlü şarkıcı günler önce evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu ayağını burkmuş ve bağ yaralanması, dizinde de menisküs yırtığı oluşmuştu. Talihsiz olay sonrası Gülben Ergen, İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğününde de talihsiz bir kaza geçirmişti. 49 yaşındaki sanatçı törene ayağı sargılı ve bastonlu bir halde katıldı. Ünlü sanatçının bu hali sevenlerini üzdü.

Günler önce hastanelik olan Gülben Ergen'in bu hali sevenlerini üzdü

KOZMETİK İŞİNE EL ATTI

Kozmetik üzerine yeni bir marka kurduğunu söyleyen Gülben Ergen, ''İlk kez bir marka ile sizlerin karşısında olacağım. Ama detay vermeyeyim, sürprizi bozulmasın'' dedi.

"DEMET AKALIN'IN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHEM YOK"

Demet Akalın'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalar hatırlatılan Gülben Ergen, "Ben Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü. Ama küslüğümüz söz konusu değil. İyi niyetinden şüphem yok'' dedi.

 

 

Günler önce hastanelik olan Gülben Ergen'in bu hali sevenlerini üzdü ile ilgili etiketler Gülben Ergen kaza Kristal Elmas Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.