Güngören Belediye Başkanından damadın arkadaşlarına Müslüm Gürses şarkılı yanıt

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, nikah sırasında damadın arkadaşlarının yaptığı Müslüm Gürses şarkılı şakaya aynı yöntemle karşılık verince salonda alkış koptu. Başkan Demir o anları TikTok hesabından yayınladı.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, kıydığı bir nikah sırasında damadın arkadaşlarının lakasına yine aynı yöntemle yanıt verdi.

Başkan Demir'in gelin ve damada 'Evlenmeyi kabul ettiniz mi?' sorusunu sorup 'Evet' yanıtını almasının ardından salonun hoparlörlerinden, Müslüm Gürses'in "Son pişmanlık neye yarar" şarkısı çalındı.

Damada "Zannediyorum arkadaşlarının sana hediyesi" diyen Başkan Bünyamin Demir, "Ama çalacaksanız Müslüm Gürses'ten onu değil, şunu çalın" dedi ve bu kez Gürses'in "Böyle Bir Aşk Görülmemiş Dünyada" şarkısı salonda yankılandı. Belediye başkanının bu şakası davetlilerden büyük alkış aldı. Başkan, "Nikahtan önce söylediler biz de hazırlık yaptık. Bu da size cevap olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Demir, o anların görüntüsünü TikTok hesabından yayınladı. Video binlerce kişi tarafından izlenip paylaşıldı.

Güngören Belediye Başkanından damadın arkadaşlarına Müslüm Gürses şarkılı yanıt ile ilgili etiketler Güngören nikah Müslüm Gürses şaka Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.