Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi sel suları ve çamurdan temizlendi! Bakan Kurum paylaştı!

Rize Güneysu'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin adını taşıyan hastanenin sel suları ve çamurdan temizlendiği anları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından paylaştı.

Rize'de geçen hafta çarşamba günü, 7 saatte, metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlarla ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

SEL SULARI VE ÇAMURDAN ARINDIRILDI

Kentte 6 kişinin öldüğü, 2 kişinin de kaybolduğu selde hasar gören Güneysu Tenzile Erdoğan İlçe Devlet Hastanesi sel suları ve çamurdan temizlendi. 

Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi sel suları ve çamurdan temizlendi! Bakan Kurum paylaştı!

BAKAN KURUM O ANLARI TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesinin adını taşıyan Tenzile Erdoğan İlçe Devlet Hastanesinin temizlendiği anları paylaştı. 

Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi sel suları ve çamurdan temizlendi! Bakan Kurum paylaştı! - Resim : 2

"SELİN İZLERİNİ EL BİRLİĞİYLE SİLDİK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de sel bölgesini yakından takip eden Bakan Kurum o anları "Güneysu Tenzile Erdoğan İlçe Devlet Hastanemizde, selin izlerini hep birlikte çalışarak el birliğiyle sildik... " yorumuyla paylaştı. 

Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi sel suları ve çamurdan temizlendi! Bakan Kurum paylaştı! - Resim : 3

 

Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi sel suları ve çamurdan temizlendi! Bakan Kurum paylaştı! ile ilgili etiketler Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Rize Sel (Doğa olayı) Bakan kurum tenzile erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.