Güneysu Belediye Başkanı Başkanı Rıfat Özer'de koronavirüs şüphesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize temasları kapsamında ziyaret ettiği Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, temaslı şüphesi ile izolasyonda olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize ziyareti sırasında makamında ağırlayan Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer temaslı olduğu şüphesi ile izolasyonda olduğunu duyurdu.

Güneysu Belediye Başkanı Başkanı Rıfat Özer'de koronavirüs şüphesi

İL KONGRESİNE KATILAMADI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özer bu nedenle il kongresine katılamadığını ancak televizyondan izlemek zorunda olduğunu belirtti.

Özer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Temaslı şüphesiyle İzolasyondayım. Bu yüzden il kongremizi Tv’den izliyoruz. Bu onurlu davanın bayrağını taşımaya devam edecek olan İl Başkanımız İshak Alim ve ekibini tebrik ediyor. Başarılar diliyorum. Gururumuzsun Recep Tayyip Erdoğan” 

Güneysu Belediye Başkanı Başkanı Rıfat Özer'de koronavirüs şüphesi - Resim : 2

 

Güneysu Belediye Başkanı Başkanı Rıfat Özer'de koronavirüs şüphesi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güneysu Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.