Güney Koreli Chaby Han: Türkiye'nin aşılama hızı Kore'den daha fazla!

Uzun bir süredir Türkiye'de yaşayan, "Elin Oğlu" programıyla adını duyuran Koreli sosyal medya fenomeni Chaby, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Türkiye'nin aşılama hızının Kore'den daha fazla olduğunu belirtti. Chaby yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin aşılama hızı, Kore'den çok daha hızlı" dedi.

15 yıldır Türkiye'de yaşayan ve ilk olarak, "Elin Oğlu" adlı programla tanınan, 28 yaşındaki Güney Koreli sosyal medya fenomeni Chaby Han, aynı zamanda YouTube hesabı üzerinden paylaştığı videolarla da adından söz ettiriyor.

Chaby, bugün Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Türkiye'nin koronavirüs sürecinde aşılama hızının Kore'den daha fazla olduğunu ifade etti. Chaby, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin aşılama hızı, Kore'den çok daha hızlı. Kore'de hala aşılar yetişmiyor, birinci dozunu olanlar ikinci dozunu aylardır bekliyor. Türkiye'nin aşılama sayısı 100 kişide %54.3, Kore'nin ise %36.3."

Chaby Han

Chaby'nin yaptığı paylaşım kısa süreci içerisinde Twitter'da büyük ilgi gördü ve kullanıcılar, sosyal medya fenomeninin paylaşımını yorum yağmuruna tuttu.

O yorumlardan bazıları şu şekilde: 

Güney Koreli Chaby Han: Türkiye'nin aşılama hızı Kore'den daha fazla! - Resim : 2

 

Güney Koreli Chaby Han: Türkiye'nin aşılama hızı Kore'den daha fazla! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs YouTuber Güney Kore BioNTech chaby han sosyal medya fenomeni koronavirüs aşısı kore aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.