Son dakika... Koronavirüse karşı en sıkı önlemleri o ülke aldı! Korkutan gelişme (Kovid-19, Corona, Covid-19)

Son dakika... Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı en sıkı önlemleri alan ülkelerin başında gelen Güney Kore'den korkutan bir açıklama geldi... İyileşen 7.829 koronavirüs hastasından 163'ünün sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı.

Güney Kore Salgın Hastalık Kontrol ve Engelleme Merkezi (KCDC), bugün yayınladığı raporda, kornavirüsü yenen hastaların %2.1’inin test sonuçlarının tekrar pozitif çıktığını kamuoyuna duyurdu.

Son dakika... Koronavirüse karşı en sıkı önlemleri o ülke aldı! Korkutan gelişme (Kovid-19, Corona, Covid-19)

KCDC tarafından yapılan açıklamada koronavirüsünü yenmeyi başaran 7 bin 829 kişinin karantinadan çıktıktan sonra yapılan Covid-19 test sonuçlarına göre 163 kişide pozitif sonuç çıktı.

ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR

Yapılan açıklamada bu hastalarda neden pozitif sonuç çıktığına dair araştırmaların devam ettiği belirtildi.

KCDC, “Pozitif gelen sonuçlar karantinadan çıktıktan sonra 24 saat ya da 35 gün içerisinde yapılan testlerin sonucunda geldi. Fakat ortalama olarak 13.5 günlük bir zaman diliminden bahsediyoruz” açıklamasını yaptı.

Güney Koreli yetkililer 137 vakanın yüzde 43.9’unun hafif semptomlar gösterdiğini de vurguladı.

Son dakika... Koronavirüse karşı en sıkı önlemleri o ülke aldı! Korkutan gelişme (Kovid-19, Corona, Covid-19) ile ilgili etiketler Güney Kore kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.