Güneş'ten dev neşter... Monaco maçı 11'inde yoklar!

Çarşamba akşamı Vodafone Park'ta Monaco'yu ağırlayacak olan siyah beyazlı takımda kadro da sistem de değişiyor... Şenol Güneş'in yedek bırakacağı iki oyuncu ise tartışma konusu olacak...

Beşiktaş, gözünü Monaco maçına çevirdi... Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle ligde 4 maç sonra kazanan siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde grubunda 4'te 4 yapmak için Fransız ekibi karşısına bambaşka bir kadroyla çıkacak... Beşiktaş daha önce grubunda Porto, Leipzig ve Monaco'yu yenmiş ve 3 galibiyetle büyük sükse yapmıştı.

Çarşamba akşamı Vodafone Park Stadı'nda Monaco'yu ağırlayacak olan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş ilk 11'de sürpriz yapacak. Şenol Güneş, Fransız ekibi karşısında taktiksel anlamda da değişikliğe gidip çift forvetle takımını sahaya çıkaracak.

dfkjhgdfgdfg

İlk değişiklik sağ kanatta yaşanacak. Gökhan Gönül, çarşamba akşamı yedek kulübesinde olurken Adriano o bölgede ter dökecek... Formsuzluğu nedeniyle eleştirilen Talisca da kulübede maça başlayacak. Aytemiz Alanyaspor maçında attığı golle üzerindeki kara bulutları dağıtan Negredo ise Cenk Tosun ile birlikte Beşiktaş'ın gol umudu olacak.

İşte, siyah beyazlıların Monaco karşısında sahada olması beklenen 11'i...

FABRİCİO, ADRİANO, PEPE, TOSİC, CANER, QUARESMA, ATİBA, OĞUZHAN, BABEL, CENK TOSUN, NEGREDO

Güneş'ten dev neşter... Monaco maçı 11'inde yoklar! ile ilgili etiketler Beşiktaş Monaco ilk 11 neşter kadro değişiklik rotasyon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.