Güneş gazetesi yayın yönetmeni Turgay Güler "İzmir Marşı" okudu, Twitter'da "Trend topic" oldu! / VİDEO

Güneş Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler canlı yayında İzmir Marşı'nı söyleyip Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu: ‘Hangimiz daha iyi okuyoruz, gel millet karar versin’

Güneş Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke Tv Sıradışı Tarih programının sunucusu Turgay Güler canlı yayında İzmir marşını okudu.

CHP’nin Atatürkçülüğünün yorumladığı programda İzmir Marşını Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha iyi okuduğunu söyleyen Turgay Güler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu programa davet ederek ‘Hangimiz daha iyi okuyoruz, gel millet karar versin’ dedi.

Güler ayrıca, "İzmir Marşı'nı söylemek dünyanın en kolay işi" ifadelerini kullandı.

“İBRET NAZARIYLA İZLİYORUM”

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'dan ise Turgay Güler’e bir eleştiri geldi.

Kılıçarslan sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Vaktiyle 'Mustafa Kemal düşmanlığını müesses hale getirmenin faydası yok. Kamalizm ile mücadele edilmeli' dediğimde beni 'yeteri kadar sert' bulmayan arkadaşların şimdi dağlarda açtırdığı çiçekleri ibret nazarıyla izliyorum.”

ernferfrgg

Güneş gazetesi yayın yönetmeni Turgay Güler "İzmir Marşı" okudu, Twitter'da "Trend topic" oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Turgay Güler İsmail Kılıçarslan Atatürk Mustafa Kemal İzmir Marşı atatürkçülük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.