Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Ünlü şarkıcı Güzel Zeynalova uzun aradan sonra ekranlara geri döndü. Sizler için Günel Zeynalova’nın hayatını derledik. Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Bugün uzun zamandan sonra Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Günel Zeynalova şarkılarını seslendirecek. Peki, Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Günel Zeynalova kimdir?

Günel Zeynalova ya da bilinen sahne adıyla Günel, Azerbaycanlı şarkıcı. 25 Ekim 1985'de Azerbaycan Ağdam'da doğdu.Bakü'de 249 sayılı okulda okudu. Müzisyen bir aileden geldiği için 3 yaşından beri şarkı söylüyor.

Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Dedesi Garmon ustası, babası klarnet çalıyordu. Annesi piyano öğretmeni olan Günel Zeynalova'nın amcaları da her biri ayrı esntrüman ustasıydı. Günel'in abisi de Azerbaycan'da albümü olan bir şarkıcı. Günel'in abisi Tunar'ın bestelerini İbrahim Tatlıses, Burhan Çaçan ve Alişan gibi isimler seslendirdi.

Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Günel Zeynalova kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler Günel Zeynalova kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.