Gündüz melek gece şeytan

Denizli’de, cezaevinden izinli çıkan hükümlü gündüz hastanede refakatçisi olmayan yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaşıp geceleri ise evlerini soydu. 110 saattik kayıtları titiz bir şekilde inceleyen jandarma dedektifleri, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin Salih Ramazan S. olduğunu tespit etti.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Pamukkale ilçesinde son 1 ay içerisinde meydana gelen 5 ayrı evden hırsızlık olayını araştırırken ilginç bir detaya ulaştı.

BÖYLE TESPİT ETTİLER

Suç olaylarının meydana geldiği bölgede bulunan 45 eve ait güvenlik kameralarının 110 saattik kayıtlarını titiz bir şekilde inceleyen JASAT ekibi, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin Salih Ramazan S. (30) olduğunu tespit etti.

Gündüz melek gece şeytan

ÖNCE ADRESLERİNİ ÖĞRENDİ 

Cezaevinden izinli olarak çıkan Salih Ramazan S.’nin, gündüzleri hastane odalarını tek tek dolaşarak yanında refakatçisi olmayan yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaştı. Gün boyu yanlarında kalıp refakat etti. Yaşlıların güvenlerini kazanarak adres bilgilerini elde etti. Gece ise öğrendiği adreslere giderek boş olan evlerde rahat bir şekilde hırsızlık yaptı. 

Gündüz melek gece şeytan - Resim : 2

REFAKATÇİLİK YAPARKEN YAKALANDI

JASAT ekiplerinin 110 saatlik kamera incelemesi sonucu yeni kurbanının başında refakatçilik yaparken yakalanan Salih Ramazan S’nin, "Hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve mala zarar verme" suçlarından 33 ayrı suç kaydının olduğunu tespit etti. 

HIRSIZLIK YAPTIKTAN SONRA TÜRKÜ SÖYLÜYOR 

Salih Ramazan S.'nin hırsızlık olaylarının ardından türkü söyleyip sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüleri ortaya çıktı.

Gündüz melek gece şeytan ile ilgili etiketler Jandarma kamera yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.