Gündemi sarsacak iddia: "Halil Dervişoğlu gelecek sezon Fenerbahçe'de"

Galatasaray'da iki sezondur kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nun geleceği merak konusu. Milli forvetin gelecek sezon Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

İki sezondur İngiliz ekibi Brentford'tan Galatasaray'a kiralan Halil Dervişoğlu, gelecek sezon Galatasaray'ın rakiplerinde forma giyebilir.

Terim'in ısrarla istediği ve özellikle UEFA Avrupa Ligi gruplarında şans verdiği Halil, Torrent geldikten sonra formayı unuttu.

Gazeteci Turgay Demir'in iddiasına göre Fenerbahçe, sezon sonunda Halil'i kadrosuna katmak için çalışmalara başlayacak. Sarı-Lacivertli ekip sezon başında da milli golcüyü takıma dahil etmek istemişti. 

22 yaşındaki Halil Dervişoğlu Galatasaray formasını terlettiği 40 maçta 7 gol atıp 3 de asist yaptı. 

Gündemi sarsacak iddia: "Halil Dervişoğlu gelecek sezon Fenerbahçe'de" ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.