Gündemden kısa kısa akşam haberleri

Türkiye yeni bir hafta sonu kısıtlamasına daha girmeye hazırlanırken kısa kısa önemli haberler de ajanslardan akmaya devam ediyor, masai saatinin sona ermesiyle okulların da tatile girmesiyle birlikte İstanbul'da yüzde 80'lere ulaşan bir trafik yoğunluğu yaşandı. Marketlerde de kalabalık arttı.

Öte yandan Türkiye'nin dört bir yanından kısa kısa önemli haberler geldi.

İşte kısa kısa akşam gündeminde sizin için derlediğimiz haberler:

Irak'ın kuzeyinde 3 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde, 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarımız etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Irak kuzeyindeki Hakurk bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 3 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale'de, Kuzey Ege Denizi'nde beklenen fırtına nedeniyle, Gökçeada’ya yarın yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi. Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi´nde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle Gökçeada- Kabatepe arasında yarın yapılması planlanan tüm tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Gökçeada'dan saat 08.00 ve 16.00, Kabatepe'den ise saat 10.00 ve 18.00 seferleri yapılmayacak.

Aracından 1 milyon lira değerinde uyuşturucu çıktı

Kütahya'da polis ekiplerince durdurulan şüpheli A.Y.'nin kullandığı araçtan, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 10 adet A4 kağıdına emdirilmiş bonzai çıktı.

Kütahya-Eskişehir kara yolunda bulunan polis uygulama noktasında yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olduğu belirtilen 10 adet A4 kağıdına emdirilmiş bonzai ele geçirildi. Bir kişi gözaltına alındı.

KKTC'de gözaltına alınan 6 asker İstanbul'a getirildi

Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) yapılanmasına yönelik İzmir Merkezli operasyon kapsamında KKTC'de gözaltına alınan 6 muvazzaf asker İstanbul'a getirildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 60 il ve KKTC'de başlatılan operasyon kapsamında KKTC'de gözaltına alınan 6 muvazzaf asker, Türk Hava Yolları (THY) ait uçakla İstanbul'a gönderildi. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolü için Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık kontrolünün ardından İstanbul Havalimanı'ndaki Gaziosmanpaşa Adliye Ek Hizmet Binası getirilen şüphelilerin SEGBİS sistemiyle ifade verme işlemleri sürüyor.

(Ajanslar)

Gündemden kısa kısa akşam haberleri ile ilgili etiketler Türkiye kısa kısa akşam haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.