Gündemdeki kız kavgasına Asena Atalay da dahil oldu!

Gündemden düşmeyen Demet Akalın, Yeşim Salkım, Seren Serengil ve Gülben Ergen tartışmalarını ti'ye alan magazin programı sunucusu Asena Atalay sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adeta ateşin içine atladı.

Magazin gündeminin bir numaralı konusu Demet Akalın, Yeşim Salkım, Seren Serengil ve Gülben Ergen arasında yaşanan kız kavgasına bir isim daha katıldı. Kanal D'de magazin programı sunuculuğu yapan Asena Atalay sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kendisini olayın göbeğine yerleştirdi.

KÜME ÇİZEREK ANLATTI!

Asena Atalay, Instagram'ın hikaye bölümünden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Matematik dersinde anlatılan "Kümeler" konusu "Küsmeler" olarak değiştiren Atalay, Seda Sayan, Demet Akalın, Gülben Ergen, Seren Serengil ve Yeşim Salkım'ın yaşadığı kavgaları ti'ye aldı.

İşte Asena Atalay'ın o paylaşımı:

resim-154606XI

Gündemdeki kız kavgasına Asena Atalay da dahil oldu! ile ilgili etiketler Seren Serengil Gülben Ergen Yeşim Salkım Demet Akalın fotoğraf Instagram Asena Atalay paylaşım küme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.