'Günaydın' demek için pastaneye girdi, neredeyse canından olacaktı

Erzincan'da 'günaydın' demek için pastaneye giren bir kişi neredeyse canından oluyordu. Tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan K.Ç., ağır yaralandı.

Erzincan kent merkezinde ‘günaydın’ demek için girdiği pastanede tanımadığı bıçaklı saldırganın saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı.

Olay, Erzincan merkez Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, pastaneyi işyeri çalışanları sabah saatlerinde açtı. Bu sırada K.Ç., pastanenin önünden geçerken arkadaşı olan işyeri çalışanlarına ‘günaydın’, ‘hayırlı işler’ demek için içeri girdi.

TANIMADIĞI KİŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Hemen ardından ise elinde bıçak bulunan E.Ş., içeri girdi. Saldırgan E.Ş., dün akşam pastanede tartıştığı çalışanı görmeyince pastanede bulunan B.G. ve K.Ç.’ye saldırdı.
Hiç tanımadığı kişi tarafından bıçaklanan K.Ç., ağır yaralandı, saldırgan E.Ş., işyerinin camına da zarar vererek kaçtı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralı K.Ç., ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polisin başlattığı çalışmada saldırgan yakalandı, suç aleti bıçağı ise Barış Manço Parkına attığını belirtti.
Göz altına alınan E.Ş., gerekli tahkikatın yürütülmesi için Asayiş Şubeye götürüldü. (

'Günaydın' demek için pastaneye girdi, neredeyse canından olacaktı ile ilgili etiketler Erzincan Saldırı bıçak pastne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.