"Günahı UEFA'nın boynuna"

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Benfica maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne son 32 turunda veda etti. Teknink direktör Fatih Terim, Benfica maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in sözlerinden öne çıkanlar:

"Turu geçersek yolumuza devam ederiz, elenirsek tebrik ederiz dedik. Benfica'yı tebrik ediyorum. İki maça da hakemler damgasını vurdu diyebiliriz. Günahı UEFA'nın boynuna."

"Değişimi ve gelişimi bol bir takımız. İlk adımımızı ocakta attık, ikincisini de haziranda atacağız. Avrupa Ligi'ne veya Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü ve buralarda ileriye gidebilecek bir takımla geleceğimize herkes emin olabilir."

"Benfica'nın bizden daha iyi bir takım olduğu gerçeğini söylemek zorundayım. Buna rağmen eleyebilirdik. Bu sene her türlü milletten hakem kararı, bize tatsız zamanlar yaşattı. Yapacak bir şey yok."

"Bazı oyuncularımızdan daha fazla şeyler bekleyebilirdim ama belki de bu turnuvanın favorilerinden biriyle oynamak çok kolay değildi. Oyuncularımı kutluyorum. Bazen böyle şeyler olabilir. Daha değişik bir takımla Avrupa'ya döneceğimizden eminim."

"Bu maçlarda sadece bir oyuncunun performansının kritik edilmesi çok doğru bir şey değil. Tabii ki atak oynayan oyunculardan gol beklenir. Gol atmayınca eleştirilir. Ama bazı oyuncuların adaptasyonu uzun sürer. İnanıyorum ki Diagne gereğini yapacaktır."

"Bu bir takım oyunu. Açıkçası bazı oyuncularımızdan daha iyi performans beklerdim. Diagne, elinden geleni yapmaya çalıştı, daha zaman vermek lazım. O bizim için önemli işler yapacaktır."

"Günahı UEFA'nın boynuna" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Benfica
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.