"Gün bir olma günü" diyen Bahçeli sert çıktı: Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine göz yummayacağız!

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Gün birlik olma, kenetlenme ve kucaklaşma günüdür." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, "Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine göz yummayacağız." dedi

Son dakika haberiMHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

"Gündemimizin yegane konusu depremdir. Bu gerçeği değiştirmemiz imkansızdır. Coğrafyamızı yok saymamız mümkün değildir.

Dün sabaha karşı saat 4.17'de Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetinde deprem meydana gelmiş. Kahramanmaraş'ın yanı sıra çok sayıda ilde hissedildi.

Yine dün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 12.24'de 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Artçı sarsıntılar kesintisiz şekilde devam etmiştir.

Felaket haberini alır almaz bir heyet kurup afet bölgesine gönderdik. Gün bir olma, kenetlenme ve kucaklaşma günüdür. 

Gündemimizin yegane konusu depremdir Milletimizle tek yumruk olup zorlukları muhakkak aşacağız. Devlet ve hükümet tüm imkanlarını seferber etti. MHP olarak çalışmalarda hükümetin yanında olacağız.

Tüm kurum, kuruluş, kural ve değerlerimizle dimdik ayaktayız. Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine, acıtasyon yapan çıkarcılara kesinlikle göz yummayacağız.

"Gün bir olma günü" diyen Bahçeli sert çıktı: Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine göz yummayacağız! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.