Gümrük muhafaza ekipleri Ankara'da bir ton kaçak tütün ele geçirdi

Ticaret Bakanlığı'na bağlı gümrük muhafaza ekipleri, Ankara'da şüpheli gördükleri araçta gerçekleştirdikleri aramada 1 ton 150 kilogram tütüne el koydu.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yürütülen istihbarat çalışmaları sonucu sigara kaçakçılığına ilişkin yüklü miktarda tütün sevkiyatı gerçekleşececeği bulgusuyla Ankara'da şüpheli bir minibüs takibe alındı.

Minibüsün bulunduğu adres Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından belirlendikten sonra gerçekleştirilen operasyonda 1 ton 150 kilogram tütün ele geçirildi.

Müdürlük ekipleri araçta yaptıkları aramada, sevkiyata hazır durumda ve yasal bandrol bulundurmayan çuvalların bir tondan fazla kıyılmış tütün tespit etti.

Tütün ve kaçak eşya nakliyatında kullanıldığı tespit edilen araca el konurken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayın şüphelileri hakkında soruşturma başlattı.

Gümrük muhafaza ekipleri Ankara'da bir ton kaçak tütün ele geçirdi ile ilgili etiketler tütün sigara kaçakçılığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.