Gül'ün korumasından hadsiz ve seviyesiz paylaşım!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hem koruması hem de özel kalemi olarak yanından hiç ayırmadığı Osman Cangal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ hakkında hadsiz ve bir o kadar da seviyesiz bir paylaşımda bulundu. Cangal, Dağ'ı kastederek "Şahsiyet ve onur yoksunu havlayan her ite köpeğe kemik atacak değiliz..." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ önceki gün AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda ekonomik krizle ilgili konuşurken, AK Parti iktidarına yönelik kumpas ve darbe girişimlerini tek tek sıralarken 2007'deki e muhtırayı da hatırlatmıştı.

Dağ konuşmasını "2007'de e-muhtıra verdiklerinde, 27 Nisan günü birileri Abdullah Gül'ü, daha sonra farklı şekilde bir tezahürü oldu gerçi de, ne yazık ki bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına CHP, HDP, Saadet Partisi ittifakıyla aday olmayı düşünen biri haindir." ifadeleri ile sürdürmüştü. 

11. Cumhurbaşkanı Gül bu ithama ilişkin şu ana kadar herhangi bir yorumda bulunmasa da hemen yanında tuttuğu hem korumalığını yapan hem de özel kalemi olar görev yapan Osman Cangal sosya medya hesaplarından hadsiz ve bir o kadar da seviyesiz bir paylaşımda bulundu. 

Cangal, Hamza Dağ'ın adını anmadan hem Twitter'dan hem de Snapchat'ten paylaştığı mesajında "Şahsiyet ve onur yoksunu havlayan her ite köpeğe kemik atacak değiliz..." dedi. 

İşte o mesajlar...

 

Dağ'ın açıklaması ile ilgili olarak AK Parti cephesinden de açıklama geldi. Parti sözcüsü Ömer Çelik, Dağ'ın sözleri ile ilgili olarak "Genel Başkanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın bize her zaman talimatları ve tavsiyesi, AK Parti'de milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı, bakanlık, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, meclis başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş, AK Parti'de bu görevlere genel başkanımızın takdiri ve yetkili kurullarımızın kararıyla gelmiş siyasi şahsiyetler hakkında her zaman dikkatli ve özenli bir dil kullanılması doğrultusundadır. Dolayısıyla biz her zaman için dikkatli ve özenli bir dil kullanmaya, kurumsal dilimizi bu çerçevede oluşturmaya her zaman için çok büyük bir özen gösteririz. Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda, dikkat ve özenin korunması konusunda sürekli bizi uyarır ve talimatlandırır. AK Parti gelenekleri de zaten bu şekildedir. Dolayısıyla eleştiri sınırlarını aşan, aşırı ifadeleri tasvip etmiyoruz. Bu bahsettiğiniz ifadede de arkadaşımızın ifadesi eleştiri ifadesini aşan aşırı bir ifade olmuştur. Dolayısıyla tasvip etmediğimiz, doğru bulmadığımız bir ifade ortaya çıkmıştır." ifadesini kullandı.

SuperHaber-ÖZEL

Gül'ün korumasından hadsiz ve seviyesiz paylaşım! ile ilgili etiketler Hamza Dağ Ömer Çelik osman cangal 11. cumhurbaşkanı gül'ün koruması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.