Gülsüm Ali İlhan Bu Dizi İçin Gönül Dağı'nı Bıraktı! Kıvanç Tatlıtuğ İle Partner oluyor

Cumartesi Akşamlarının Rekortmen dizisi Gönül Dağı 65. bölümle sezon finali yapıyor. Gönül Dağı Dilek karakteriyle dikkat çeken oyuncu Gülsüm Ali İlhan sezon finaliyle Diziden Ayrılıyor. Ancak herkes senaryo gereği düşünse de güzel oyuncu rol alacağı yeni dizi için Gönül Dağı'ndan ayrılıyor.

Her bölümüyle İç Anadolu'nun Sıcacık hikayesini ekrana taşıyan ve hikayesiyle birçok diziden ayrılan Gönül Dağı 65. bölümüyle sezon finali yapıyor. Ramazan ve Asuman'ın nişanıyla araya gidecek olan diziye Dilek karakterini oynayan Gülsüm Ali İlhan da Veda ediyor. Güzel oyuncunun yeni dizisi de bu ayrılıktan sonra belli oldu. Gülsüm Ali İlhan Bu Dizi İçin Gönül Dağı'nı Bıraktı! Kıvanç Tatlıtuğ İle Partner Oluyor.

Gülsüm Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden ayrıldı ayrılmasına ancak yeni projesi de merak edilir oldu. Senaryo gereği diziden ayrıldığı söylenen Gülsüm Ali İlhan bu dizi için Gönül Dağı'ndan vazgeçti. Berk Atan'ın oynadığı Taner karakteriyle iyi bir uyum yakalayan Gülsüm Ali İlhan yeni sezonda Kral Kaybederse Dizisinde rol alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Partner Oluyor!

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden olan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlama olacak Kral Kaybederse dizisinde başrolün Kıvanç Tatlıtuğ olacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Kral Kaybederse dizisindeki partneri Gülsüm Ali İlhan olacak. Tatlıtuğ'un dizide rol alması bekleniyor ancak henüz bir açıklama gelmedi.

Gülsüm Ali İlhan Bu Dizi İçin Gönül Dağı'nı Bıraktı! Kıvanç Tatlıtuğ İle Partner oluyor

Gülsüm Ali İlhan'ın Kral Kaybederse dizisinde rol alacağı iddiası ise henüz gerçek değil. Ancak gelen haberler oyuncunun da bu role sıcak baktığı yönünde.

 

Gülsüm Ali İlhan Bu Dizi İçin Gönül Dağı'nı Bıraktı! Kıvanç Tatlıtuğ İle Partner oluyor ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ gülsüm ali ilhan kral kayberderse gönül dağı dilek gönül dağı gülsüm ali ilhan neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.