Gülsin Onay konserinde kedi sürprizi

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın konseri sırasında nereden geldiği bilinmeyen bir kedinin birden piyanonun üstüne çıkarak tuşlara uzanması keyifli anlar yaşattı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan video sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

Ünlü piyanist Gülsin Onay'ın sevenleriyle bir araya gelerek unutulmaz bir geceye imza attığı konsere 'piyano aşığı kedi' damga vurdu. Konser sırasında nereden geldiği bilinmeyen sevimli bir kedi birden piyanonun üzerine zıplayarak kendisini piyanonun tuşlarının üzerine bıraktı. Kediyi görmeyen ünlü sanatçı Gülsin Onay kedinin aniden ortaya çıkmasıyla ürkerken o anlar izleyicilerin kamerasına yansıdı.


VİDEO SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gülsin Onay, konser sonrası kedi ile birlikte olan videosunu 'İşte piyano aşığı kedicik.' notuna düştüğü kalp emojileriyle Twitter hesabından yayınladı. Konserdeki o eğlenceli anlar sosyal medyada kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. İzleyenleri tebessüm ettiren video yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Gülsin Onay konserinde kedi sürprizi ile ilgili etiketler Konser kedi Gülsin Onay piyano

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.