Gülseren Budayıcıoğlu'nun kliniği nerede? Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar?

Daha öncesinde İstanbullu Gelin ve hemen ardından da Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin uyarlaması ile adından sıkça söz ettiren Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kliğinin nerede ve hangi ilde olduğu merak edilirken seans ücretinin ne kadar olduğu da araştırılan konuların en başında geldi.

TV ekranlarında son günlerde özellikle Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin isimleri çokça duyulmaya başlandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlama olan bu iki dizide izlenme rekorları kırarken izleyenler kitaplar hakkında bilgi toplamaya da başladı.

2005 yılında her zaman hayalini kurduğu Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak halka hizmet etmeye başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, 2007 yılında ise eşini kaybetti.

2008 yılında ikinci kitabı olan “Günahın Üç Rengi” adlı kitabını yayınlayan Budayıcıoğlu, kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul’da Levent ve Suadiye şubelerini açtı. Şu anda ekibi olan 75 kişilik psikiyatrist ve psikolog kadrosuyla hastalara ve halka hizmet etmektedir.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kliniği nerede? Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar?

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU VE MADALYON SEANS ÜCRETİ NE KADAR?

Gülseren Budayıcıoğlu seans ücretleri 1.000 Türk Lirası’ndan başlamaktadır. Madalyon kliniğinde ise diğer doktorların seans ücretleri 250 Türk Lirası’ndan başlamaktadır. Fiyatlar değişiklik gösterebilir.

MADALYON PSİKİYATRİ MERKEZİ ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Madalyon Psikiyatri Merkezi
Merkez Kavaklıdere
Atatürk Bulvarı No: 229
Kavaklıdere – ANKARA

444 85 90

madalyon@madalyonklinik.com

Madalyon Psikiyatri Merkezi
Levent Şube
Karanfil Sokak No: 5
Levent – İSTANBUL

444 85 90

madalyon@madalyonklinik.com

Madalyon Psikiyatri Merkezi
Suadiye Şube
Kazım Özalp Sokak. No: 26 / 2
Suadiye – İSTANBUL

444 85 90

madalyon@madalyonklinik.com

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kliniği nerede? Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler Gülseren Budayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.