Gülseren Budayıcıoğlu ekranlara ambargo koydu! Camdaki Kız dizisi bu akşam başlıyor!

İlk bölümü 8 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak Camdaki Kız dizisi heyecanla bekleniyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrol oynadığı Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlama. Peki Camdaki Kız dizisi konusu nedir?

Camdaki Kız Kanal D ekranlarında görücüye çıkıyor. Konusu ve hikayesi ile şimdiden heyecan yaratan dizinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Devrim Yakut ve Hande Ataizi'nin yer aldığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlama olacak.

Gülseren Budayıcıoğlu ekranlara adeta ambargo koydu. Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin gibi dizilerin yaratıcısı olan Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu bu kez de Camdaki Kız ile izleyicinin karşısına çıkacak.

CAMDAKİ KIZ KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Gülseren Budayıcıoğlu ekranlara ambargo koydu! Camdaki Kız dizisi bu akşam başlıyor!

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Camdaki Kız’ın oyuncuları arasında; Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor.

Nalan- Burcu Biricik

Gülcihan - Devrim Yakut

Sedat - Feyyaz Şerifoğlu

Döndü - Feri Baycu Güler

Toko - Hamza Yazıcı

Cana - Hande Ataizi

Feride - Nur Sürer

Adil- Şerif Erol

Selen- Selma Ergeç

Rafet - Tamet Levent

Hafize - Nihal Menzil

Levent- Tuğrul Tülek

Gülseren Budayıcıoğlu ekranlara ambargo koydu! Camdaki Kız dizisi bu akşam başlıyor! ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız konusu camdaki kız hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.