Gülşen'in son görüntüsü sosyal medyada Donatella Versace'ye benzetildi

Sahne şovları ve konserlerinde giydiği kıyafetleriyle gündemde olan Gülşen, stilleri, başarıları ve özgün duruşlarıyla fark yaratan isimlerin ödüllendirildiği ELLE Style Awards X M.A.C 2022'de 'Yılın Stil İkonu' ödülünün sahibi oldu. Saçlarını platin sarısına boyatıp, kaşlarını da aynı renk yaptıran Gülşen yeni imajıyla ödül töreninde boy gösterdi. Bambaşka bir görünüme kavuşan Gülşen'in bu hali İtalyan moda tasarımcısı Donatella Versace'ye benzetildi.

ELLE Style Awards X M.A.C 2022 ödülleri önceki gün Divan Kuruçeşme’de yapılan organizasyonla sahiplerini buldu. Stilleri, başarıları ve özgün duruşlarıyla fark yaratan isimlerin ödüllendirildiği gecede 'Yılın Stil İkonu' ödülünün sahibi, şarkıları kadar sahne şovları ve özgür kişiliği ile stili konuşturan pop müzik sanatçısı Gülşen oldu.

 KAŞLARINI VE SAÇLARINI SARIYA BOYATTI 


Ödül törenine maviler içinde iddialı bir kombinle katılan Gülşen “Kendimi gökyüzü gibi hissediyorum.” dedi. Gülşen’in son görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu. Gülşen yüzündeki değişimle görenleri hayrete düşürdü. Saçlarını ve kaşlarını sarıya boyatan Gülşen'i görenler gözlerine inanamadı. Gülşen, Elle gecesinde kıyafetiyle fark yaratırken makyajıyla yine eleştiri aldı.

SON HALİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından Gülşen'in ödül töreninden kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü şarkıcı bu haliyle sosyal medyada İtalyan moda tasarımcısı Donatella Versace'ye benzetildi. Gülşen'in yüzüne estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi.

İşte Gülşen'in yeni imajı...

Gülşen'in son görüntüsü sosyal medyada Donatella Versace'ye benzetildi

Gülşen'in son görüntüsü sosyal medyada Donatella Versace'ye benzetildi - Resim : 2

Gülşen'in son görüntüsü sosyal medyada Donatella Versace'ye benzetildi - Resim : 3

Gülşen'in son görüntüsü sosyal medyada Donatella Versace'ye benzetildi ile ilgili etiketler Gülşen Sosyal Medya estetik Donatella Versace imaj degişim son hali
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.