Gülşen'in sahne kıyafetlerini İzzet Yıldızhan'ın ardından şimdi de Bülent Serttaş hedef aldı

"Sahneye külotla çıkmayın" diyerek uyardığı Gülşen'in konseri sırasında bir arkadaşının kucağına oturması hakkında da "Sanatçı oturduğu yeri bilmeli" yorumunda bulunarak tepkileri üzerine çeken türkücü İzzet Yıldızhan'ın ardından ünlü popçuya bir yorum da Bülent Serttaş'tan geldi: ''Edep denilen bir şey var onu da aşmamak lazım.''

İzzet Yıldızhan'ın ardından Bülent Serttaş da cesur sahne kostümleri ve iddialı tarzıyla gündem olan Gülşen'e göndermede bulundu. 57 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı ve oyuncu Bülent Serttaş açıklamalarıyla gündem oldu.


Külot çıkışıyla tartışmanın fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan, son günlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen'in kucak dansına yaptığı yorumla da gündeme bomba gibi düşmüştü. İzzet Yıldızhan, kadın meslektaşı Gülşen'in kıyafet tercihleri için "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" yorumunda bulunmuştu. Yıldızhan, Gülşen'in sahnede bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili ise "Sanatçı oturduğu yeri bilmeli" diyerek Gülşen'i eleştirmişti.

Gülşen'in sahne kıyafetine İzzet Yıldızhan'dan sonra çok konuşulacak bir yorum da Bülent Serttaş'tan geldi. Gülşen'in kıyafetine ve kucak dansına tepki gösteren, "Külotla da sahneye çıkmasınlar" sözleri ile tartışmanın fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan'dan sonra Bülent Serttaş da bu konu hakkında konuştu.

"EDEP DENİLEN BİR ŞEY VAR..."

Geçtiğimiz ay Ukraynalı modelle klip çeken Bülent Serttaş, Gülşen'in sahne kıyafeti ile ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

''Bir insan kendisine yakışanı yapacak. Yapıyorlar da zaten. Eşi ona müsaade ediyorsa, bizim ona bir şey söylememiz haddimiz değil. Her şey ortada. Yakıştırıyor kendisine... Ama yine de edep denilen bir şey var onu da aşmamak lazım.''

 

 

 

Gülşen'in sahne kıyafetlerini İzzet Yıldızhan'ın ardından şimdi de Bülent Serttaş hedef aldı ile ilgili etiketler Gülşen Bülent Serttaş İzzet Yıldızhan sahne kostümü kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.