Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim

Önceki akşam Yeni Gazino'da konser veren Seren Serengil sahne tarzıyla dikkat çekti. Hakan Akkaya imzalı siyah bir elbise ile kendisini dinlemeye gelen hayranlarının karşısına çıkan Seren Serengil'in kostümü, Defne Samyeli'nin son konserinde giydiği kıyafetine benzetildi. Serengil'in meslektaşı Gülşen hakkınd yaptığı yorum ise şaşırttı.

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk yapan ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Seren Serengil yıllar sonra sahnelere geri döndü. 17 yıl sonra yeniden dinleyicilerinin karşısına çıkan Seren Serengil son konserindeki sahne kıyafetiyle gündem oldu. Konserden karelerini Instagram'dan yayınlayan ünlü şarkıcıyı hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim


Yeni Gazino'da konser veren Seren Serengil, Hakan Akkaya imzalı siyah ve dantelli bir elbiseyle sahneye çıktı. Meslektaşı Gülşen'in sahne kıyafetlerini açık bulduğunu söyleyen Serengil'in iddialı cesur bir kıyafet seçmesi sosyal medyada eleştirildi. Ayrıca Serengil'in sahne kıyafeti, Defne Samyeli'nin son konserinde giydiği elbiseye benzetildi.

 Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim - Resim : 2

''GÜLŞEN GİBİ MÜŞTERİMİN KUCAĞINA OTURMAM''

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve tercih ettiği sahne kıyafetiyle ilgili gelen sorulara da yanıt veren Serengil, "Sahne böyle cesur kıyafetleri kaldırır. Bu bir şov ama hareketler çok önemli. Bazen Gülşen'i eleştiriyoruz ama kıyafetlerini değil yaptığı hareketleri eleştiriyoruz. Yoksa ben sahneye çıktığım ilk günden beri dekolte giymişimdir. Sanatçının bir ağırlığı olmalı. Gidip de müşterimin kucağına oturmam mümkün değil. O bana güzel gelmiyor" cevabını verdi.

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim - Resim : 3

Konser biletinin günler öncesinden tükendiğini dile getiren Serengil, mutluluğunu bu sözlerle anlattı: ''17 yıl sonra zor bir işi başardım. Artık yeni nesle de hitap ettiğimi düşünüyorum. Bu akşam yoğun kar yağışına rağmen salon tıklım tıklım ve beni çok sevindirende bu. Salon Birleşmiş Milletler gibi. Amerika'dan gelen var, Almanya'dan gelen var, Belçika ve Hollanda'dan gelen var. Daha büyük bir mutluluk hayal edemiyorum şu an.''

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim - Resim : 4


Seren Serengil geçtiğimiz günlerde meslektaşı Gülşen için şunları söylemişti: ''Amsterdam'da bir kafede masanın üstüne kötü bir dergi gördüm. İğrenç, kapaktaki kadın aynı poz sadece göğüs uçlarını kapamış. Çok çirkin artık... Çok utanç verici. Bunlar artık kocası çok geniş olmak lazım. Lolipop'taki şey yıldızı gibi derler ya şey yıldızı gibi.''

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim - Resim : 5

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil'den iddialı seçim ile ilgili etiketler Seren Serengil Gülşen Defne Samyeli Konser kostüm kıyafet sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.