Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu

Sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen popçu Gülşen'in, dün akşam Cahide Palazzo'da verdiği son konserindeki kıyafet tercihi beğenilmedi. Açık mavi renkte bir elbise tercih eden Gülşen, iddialı sahne kostümlerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya kullanıcıları, ünlü popçunun dansöz kıyafetine benzettiği elbisesini eleştiri yağmuruna tuttu. İşte her giydiğiyle gündem olan Gülşen'in sahne tarzı...

Konserlerindeki cesur ve iddialı kıyafet tercihleriyle sık sık gündem olmayı başaran, fit haliyle dikkatleri üzerine çeken 45 yaşındaki ünlü popçu Gülşen'in son sahnesinde tercih ettiği kıyafeti beğenilmedi. Her giydiği olay olan Gülşen bu kez hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Önceki akşam Cahide Palazzo’da sahne alan Gülşen, dekolteli cesur sahne kıyafetiyle geceye damga vurdu. Hakkında yapılan eleştirilere kulak tıkayan Gülşen, iddialı sahne kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi. Gülşen’in mavi stili sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Etek kısmı uzun mavi renkte bir elbise giyen Gülşen'e yorum yağdı.

MAVİ ELBİSESİNE YORUM YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları Gülşen'in son sahne kıyafeti hakkında 'Alaaddinin sihirli lambası kostümü', 'Uzaya çıkıyor herhalde', 'Bu kez olmamış', 'Sahneye donla çıksaydı yine keşke', 'Bir önceki tercihleri bile daha iyiydi', 'Çok kötü ve basit bir elbise', 'Hiç olmamış', 'Ha gayret daha kötülerine az kaldı', 'Gülşen'e yakışmamış', 'Bir şarkıcının çöküşü', 'Perde gibi', 'Şarkıcı neden dansöz kıyafeti giymiş', '90'lardaki dansözler gibi', 'Acaba Gülşen kendisini beğendi mi?', 'İnşallah bu elbiseye para vermemiştir', 'İlk gördüğümde dansöz zannettim' şeklinde yorumlarda bulundular.

İşte Gülşen'in eleştirilen sahne tarzı...

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu - Resim : 2

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu - Resim : 3

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu - Resim : 4

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu - Resim : 5

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu - Resim : 6

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu - Resim : 7

 

Gülşen'in mavi tarzı beğenilmedi... Sosyal medya kullanıcıları sahne kıyafetini yerden yere vurdu ile ilgili etiketler Gülşen Konser sahne kostümü sahne kıyafeti kıyafet Cahide Palazzo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.