Gülşen'in hakaret nedeniyle tutuklanmasına tepki gösteren muhalefetin iki yüzlülüğü...

Şarkıcı Gülşen’in İmam Hatiplilerle ilgili hakareti nedeniyle tutuklanmasına muhalefetin tepkisi bitmek bilmiyor. Gülşen'in "bir hakaret için" tutuklanmasını fazla bulan muhalefet, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a hakaret eden kişi için aynı karar verilince olağan karşılamıştı.

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatipliler ile ilgili hakareti nedeniyle tutuklanmasının yankıları devam ediyor.

Yargı kararına saygı duymak yerine, kararı veren mahkeme heyetinden devleti yönetenlere kadar herkese hakaret etmeyi kendine hak gören muhalefetin iki yüzlü tavrı bir kez daha ortaya çıktı. 

ÇİFTE STANDART...

Gülşen'in "hakaret" gerekçesiyle tutuklanmasını abartılı ve haksız bulan muhalefet, daha önce HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş’a hakaret eden kişinin tutuklanmasını olağan karşılamıştı.

"HAKARET KİME OLURSA OLSUN AYNI MUAMELEYİ GÖRMÜŞ"

İmam Hatiplilere hakaretin normal karşılanmasını bekleyen muhalefete, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın verdiği yanıt ders niteliğinde...

Mustafa Varank, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

"Başak Demirtaş’a hakaret eden ahlaksız,

Alevi vatandaşlarımıza hakaret eden ahlaksız,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden ahlaksız, hangi muameleyi görmüşse;

İmam Hatiplilere hakaret eden ahlaksız da aynı muameleyi görmüş…

Bundan kim, neden rahatsız olur?"

 

 

 

 

 

Gülşen'in hakaret nedeniyle tutuklanmasına tepki gösteren muhalefetin iki yüzlülüğü... ile ilgili etiketler Gülşen hakaret imam hatip tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.