Gülşen'in çirkin 'İmam Hatip' sözlerine Şamil Tayyar'dan sert tepki: Tahammülsüz bu paçoz, bu sapkın zihniyet

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip liselerine yönelik çirkin sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Ünlü şarkıcıya tepki gösteren AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, 'Farklı fikir ve hayat tarzına tahammülsüz bu paçoz bu sapkın zihniyet, AK Parti’nin neden iktidarda kalması gerektiğini çok iyi özetliyor' dedi.

Kıyafet seçimi ve danslarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, bir konserinde LGBT bayrağı açmış, bir başkasında ise gitaristine takılırken, "İmam hatipte okumuş kendisi, sapıklığı oradan geliyor." sözleriyle tepki çekmişti.

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Gülşen'in o sözlerine sosyal medyadan sert dille eleştiri yönelterek, "Farklı fikir ve hayat tarzına tahammülsüz bu paçoz bu sapkın zihniyet, AK Parti’nin neden iktidarda kalması gerektiğini çok iyi özetliyor. Allah bunlara fırsat vermesin" diye yazdı.

Gülşen'in çirkin 'İmam Hatip' sözlerine Şamil Tayyar'dan sert tepki: Tahammülsüz bu paçoz, bu sapkın zihniyet

Gülşen'e bir başka tepki de Gazeteci İbrahim Karagül'den geldi. Karagül, "İmam-Hatip Lisesi mezunu olan herkes; Şarkıcı Gülşen’e tazminat davası açabilir. “Sapık” ifadesi ile suç alenen oluşmuştur. Binlerce dava açın, dava yağmuruna tutun. Bu çirkinliğe, pervasızlığa sessiz kalmayın! Bu pis kokunun güzel ülkemize yayılmasına izin vermeyin." ifadelerini kullandı.

Gülşen'in çirkin 'İmam Hatip' sözlerine Şamil Tayyar'dan sert tepki: Tahammülsüz bu paçoz, bu sapkın zihniyet - Resim : 2

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu hakkında soruşturma başlattı. Başsavcılık, şarkıcı Gülşen'in konser verdiği sırada sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar verdi. Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmesi talimatı verildi.

 

 

Gülşen'in çirkin 'İmam Hatip' sözlerine Şamil Tayyar'dan sert tepki: Tahammülsüz bu paçoz, bu sapkın zihniyet ile ilgili etiketler Gülşen soruşturma Şamil Tayyar İbrahim Karagül imam hatip
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.