Gülşen'in ardından Ozan Çolakoğlu da sessizliğini bozdu: 'Herkes işine baksın'

Konser sezonu boyunca tercih ettiği sahne kıyafetleri ve son konserindeki kalça dansıyla bazı meslektaşları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilere maruz kalan Gülşen geçtiğimiz günlerde sessizliğini Instagram hesabından yaptığı açıklamayla bozmuştu. Bu olayın ardından Sarıyer'de tek başına parkta yürüyüş yaparken görüntülenen aranjör Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’e destek çıkarak "Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez" dedi.

49 yaşındaki aranjör ve müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu, Sarıyer’de bir parkta objektiflere yansıdı. Çolakoğlu, son günlerde gündemden düşmeyen şarkıcı eşi Gülşen'in kıyafetleri hakkında konuştu.

Daha önce "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." şeklinde konuşan Çolakoğlu yeni açıklamalarda bulundu.

Gülşen'in ardından Ozan Çolakoğlu da sessizliğini bozdu: 'Herkes işine baksın'

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Eşi için “Ben karışmıyorum onun işidir saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta” ifadesini kullanan Çolakoğlu, yapılan olumsuz yorumlardan rahatsızlık duymadığını da dile getirdi.


''ORTALIK KENDİ KENDİNE KAYNIYOR''

Çolakoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor. Gülşen işini yapıyor insanlar konuşuyor. Huzursuz etmiyor bizi ilgilenmedikçe bir şey etkilemiyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu herkes kendi işine baksın."


''RAHATSIZ OLAN MEKANA GELMEZ''

Çolakoğlu “Sizce sahnede dekoltenin bir sınırı olmalı mı?” sorusu üzerine şu yanıtı verdi: “Kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada.”

Gülşen'in ardından Ozan Çolakoğlu da sessizliğini bozdu: 'Herkes işine baksın'

''YAŞANANLAR BANA FANTASTİK GELİYOR''

Ünlü aranjör eleştirileri duymak yerine işi ve ailesiyle vakit geçirmeyi tercih ettiğini sözlerine ekleyip, yaşananları “Bu yaşananlar bana fantastik ve gereksiz geliyor. Ben işime, aileme odakladım, öyle yaşıyorum. Bunlar için oraya harcayacak enerjim de yok” diye değerlendirdi.

Gülşen'in ardından Ozan Çolakoğlu da sessizliğini bozdu: 'Herkes işine baksın'

Gülşen'in ardından Ozan Çolakoğlu da sessizliğini bozdu: 'Herkes işine baksın' ile ilgili etiketler Ozan Çolakoğlu Gülşen Konser sahne kıyafeti kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.