Gülşen'in 2018'deki Ordu konserinde sunucuyu 'şuursuz' diye azarladığı görüntüler gündem oldu

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, dün Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürülmüştü. Gülşen'in 2018 yılında memleketi Ordu’da verdiği konserinde sunucuya “Saçma sapan, şuursuz” diyerek tepki gösterdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Gülşen geçtiğimiz Nisan ayında bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Gülşen’in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, dün akşam saatlerinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Gülşen'in 2018 yılında konseri sırasında sunucuya “Saçma sapan, şuursuz” şeklinde tepki gösterdiği anlara ait görüntüler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

 GÜLŞEN'İN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI


2018 yılının Temmuz ayında memleketi Ordu'da konser veren Gülşen'i gecenin sunucusu çorabını çekmesi konusunda uyarınca ünlü şarkıcı sinirlerine hakim olamamıştı. Çorap çizmesi aşağıya kaydığı için kendisini uyaran sunucunun uyarısı karşısıda adeta çılgına dönen Gülşen, “Pardon, siz ne dediniz? Bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız? Şaka yaptıysanız, şaka kaldıracak kadar samimiyetimiz yok” demişti.

Gülşen'in 2018'deki Ordu konserinde sunucuyu 'şuursuz' diye azarladığı görüntüler gündem oldu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülşen’e çiçek vermek için sahneye çıkınca çılgına dönen Gülşen büyük bir tepki daha vererek, Enver Yılmaz’a, “Sizin altınızda hizmet veren bir kişi, yakışmayacak sözlerle bana ‘Çorabını çeker misin?’ diyemez. Bir sanatçının ne yapacağına, saçma sapan bir sunucu karar veremez. Bir ülkeyi, sanatı ve sanatçıları var eder. Şuursuz sunucuları buraya çıkarmayacağınıza inanıyorum. Böyleleri Ordu’ya yakışmıyor” sözleriyle sert çıkışmıştı.

gulsen

Gülşen'in 2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediyesinin Süleyman Felek Caddesi’ni yayalaştırma projesi kutlama etkinlikleri kapsamında verdiği konserini 60 bn kişi izlemişti. Gülşen'in 60 bin kişinin önünde gecenin sunucusunu azarlaması ise o dönem tepkiyle karşılanmıştı.

gulsen 2018 ordu konseri

 

Gülşen'in 2018'deki Ordu konserinde sunucuyu 'şuursuz' diye azarladığı görüntüler gündem oldu ile ilgili etiketler Ordu Gülşen Konser imam hatip
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.