Gülşen'e Gülben Ergen ve Hande Yener'den sonra bir destekte Hadise'den geldi

Pandemi yasaklarının kalkmasının ardından uzun bir aradan sonra Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'in transparan sahne kıyafeti konuşulmaya devam ederken, Gülben Ergen ve Hande Yener'in ardından bir destekte Hadise'den geldi.

Ozan Çolakoğlu ile evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan ünlü pop şarkıcısı Gülşen, çok konuşulan kostümü sonrası konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Gülşen

Gülşen'in sosyal medyayı ikiye bölen kıyafetiyle ilgili destekler gelmeye devam ediyor.

 

HADİSE'DEN MESLEKTAŞI GÜLŞEN'E DESTEK

Gülben Ergen ve Hande Yener'in ardından Hadise de transparan tercihi ile çok konuşulan Gülşen'e destek verdi. Ünlü şarkıcı, Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Bir sahne kıyafeti için hala bu kadar tuhaf ve hadsiz yorumlar yapılıyor mu? Yapılıyormuş... Komik... Bizi durdurmaya hiçbirinizin gücü yetmez. Ahlaksızlık bizim giydiğimiz kıyafetlerde değil, sizin kafanızda.

Hiç kimse bir kıyafeti beğenmek zorunda değil. Çok seksi, çok abartılı bulursunuz bu ayrı. Herkesin fikri var ve hepimiz özgürce yorumumuzu yapabiliriz ama hiç kimse bir kadının kıyafetine bel altı yorumlar yapamaz, bir kadını anneliğiyle ve yaşıyla rencide edemez, ezemez.

Hiçbir erkek sanatçının kıyafetlerini acımasızca yorumladığını, başlık attığınızı göremiyoruz ve hepimiz biliyoruz ki erkek sanatçıların çoğu biz kadınlar kadar özenmeden çıkıyor sahneye.

Buradan benim, Gülşen'in ve diğer kadın sanatçı arkadaşlarımın sahne kostümlerini hadsizce yorumlayanlara söyleyeceğim tek bir cümle var; sana ne!''


Gülşen

GÜLBEN ERGEN: CESUR KOSTÜMÜ SESİNİN ÖNÜNE GEÇEMEZ

Gülben Ergen, "Sahne şov yeridir. Dünyanın tüm yıldızları, sesi, sahnesi, şarkıları kadar kostümleri ile de konuşulurlar. Gülşen'in cesur ve 'Herkese yakışması aşırı zor' olan kostümü, unutmayın ki sesinin ve bestelerinin önüne geçemez." demişti.

Ünlü sanatçı, sözlerini, "Yürü be Gülşen!" şeklinde noktalamıştı.

 

HANDE YENER: HERKES ÖZGÜRLÜĞÜNÜ YAŞASIN

Hande Yener de konuyla ilgili, "Ben onun fiziğini beğeniyorum. Zaten 'Sarışınım' klibinde de öyle giyinmişti. Unutuldu galiba, hatırlattı. Tabii dünya starları bunu yapıyor ama Türkiye'de pek alışık bir durum değil. Ben de bazı konserlerimde böyle şeyler yapmıştım. Kendini nasıl rahat hissediyorsa... Çok hoş, bakımlı bir kadın. Poposu güzel, giyiyor. Ne yapsın? Sosyal medyanın gazına gelmeyelim, herkes özgürlüğünü yaşasın." şeklinde konuşmuştu.

Gülşen'e Gülben Ergen ve Hande Yener'den sonra bir destekte Hadise'den geldi ile ilgili etiketler Gülşen Hadise Hande Yener Gülben Ergen Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.