Gülşen'den, 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya konuşma yasağı

İddialı, cesur sahne kıyafetleriyle eleştirilerin hedefi olan ve son dönemde gündemden düşmeyen 45 yaşındaki şarkıcı Gülşen, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında ay konuşmama kararı aldırdı. Üç isim, eğer ünlü popçu Gülşen hakkında konuşurlarsa hapisle cezalandırılacaklar.

Gülşen, konserindeki kucak dansı ve yeni şarkısı "Lolipop"un kapak fotoğrafı ile tepki çekmişti. İddiaya göre ‘Söylemezsem Olmaz’ programın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, şarkıcı Gülşen’i, ‘Lolipop’ adlı şarkısı için verdiği pozlar nedeniyle eleştirdi.

Gülşen'den, 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya konuşma yasağı


Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun kişisel hırs ve husumetle haber verme sınırını aşarak kendisine hakarette bulunduğunu iddia eden Gülşen, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu.

''REYTİNGİ ARTITRMAK İÇİN GÜLŞEN'E SALDIRIDA BULUNUYORLAR''

Dilekçede, “Davalılar, ülkenin halihazırda hiçbir problemi yokmuş gibi gerçek dışı beyan ve iddialarla, haksız ve hukuka aykırı bir şekilde Gülşen’i gündemin birinci sırasına çıkarmaya çalışmaktadır. Davalılar, programın reytingini arttırmak uğruna gerçeğe aykırı bir şekilde Gülşen’in toplum önündeki itibarını sarsmaya ve kişilik haklarına saldırıda bulunmaktadır. Gülşen’i hedef göstererek alenen hakaretlerde bulunan ve psikolojik şiddet uygulayan davalıların bu eylemine son vermesi için mahkemenizden tedbir kararı verilmesini istiyoruz” denildi.

GÜLŞEN HAKKINDA KONUŞURLARSA 'ZORLAMA HAPİS' CEZASI ALACAKLAR


Mahkeme,  Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun 1 ay süreyle Gülşen’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetti.

Mahkeme, davalıların tedbir kararına aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar ‘zorlama hapsi’ uygulanacağını da kararında açıkladı.

Gülşen'den, 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya konuşma yasağı - Resim : 2

Gülşen'den, 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya konuşma yasağı ile ilgili etiketler Gülşen Seren Serengil Arto mahkeme Söylemezsem Olmaz Bircan Bali konuşma yasağı zorlama hapis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.