Gülşen'den şaşkına çeviren hareket! Erkek arkadaşının kucağına oturdu

Her konseri sonrası giydiği sahne kıyafetiyle gündem olan şarkıcı Gülşen, dün akşam Zorlu PSM"de konser verdi. Gecede iki farklı kıyafet giyen Gülşen'in, kendisini dinlemeye gelen arkadaşı Tolga Sezgin'in yanına giderek kucağına oturması şoke etti. Gülşen'in o anları sosyal medyada tepki topladı.

Sahne kıyafetleriyle sıkça gündem olan Gülşen bu kez konserindeki bir haraketiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen dün akşamki Zorlu PSM"deki konserinde bu sefer hem kıyafeti hemde seyircilerin arasında dolaşırken kucağa oturması olay oldu.


GÜLŞEN'İN O ANLARI TEPKİ ÇEKTİ

Siyah derin yırtmaçlı ve beyaz fiyonk detaylı elbisesiyle dikkat çeken Gülşen, ''Bi An Gel'' şarkısını seslendirdiği sırada hayranlarının arasında dolaşmaya başladı. Ünlü şarkıcı kendisini dinlemeye gelen arkadaşı Tolga Sezgin'in kucağına oturdu. O esnada arkadaşının ise Gülşen'in kalçasına tokat atması dikkat çekti.

Gülşen'den şaşkına çeviren hareket! Erkek arkadaşının kucağına oturdu

Gülşen ve Tolga Sezgin'in o samimi anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Gülşen'in sosyal medyada gündem olan görüntülerine tepki yağdı.

Gülşen, konserde Bergen'in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ şarkısını da söyledi.

 

 

Gülşen'den şaşkına çeviren hareket! Erkek arkadaşının kucağına oturdu ile ilgili etiketler Gülşen Konser Sosyal Medya Tolga Sezgin zorlu psm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.