Gülşen'den 'konser' kararı! Hayranları çok üzülecek...

Ev hapsi cezası kaldırılan Gülşen'in konser sahnelerine geri döneceği konuşuluyordu ancak ünlü popçudan sevenlerine üzücü haber geldi. Yargılanmasına 21 Ekim'de başlanacak olan Gülşen, dava sonuçlanana kadar konser sahnelerinde yer almayacak.

30 Nisan'daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki ifadeleri nedeniyle cezaevine gönderilen Gülşen, karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. Konser sahnelerine geri dönmesi beklenen Gülşen'den hayranlarına kötü haber geldi. Eylül ayı içinde toplamda 4 konser verecek olan Gülşen aldığı yeni bir kararla konserlerini iptal etti. 

DAVA SONUÇLANANA KADAR SAHNELERE DÖNMEYECEK

21 Ekim'de yargılanmasına başlanacak olan Gülşen'in konser maratonuna kaldığı yeerden devam edeceği ve ilk konserini 16 Eylül'de İstanbul Kartal'da vereceği konuşuluyordu. Gülşen’in davası sonuçlana kadar hiç bir yerde konsere çıkmayacağı öğrenildi.

 GÜLŞEN BU SÜREÇTE YENİ ŞARKI YAZACAK

Gülşen’in avukatlarından bilgi edinen OnurAkayMedya’dan Mustafa Barış Durak, ünlü popçunun davası sonuçlanana kadar hiç bir yerde konsere çıkmayacağını duyurdu. Gülşen, dava süreci boyunca sessiz kalacak ve bu süre zarfında yeni şarkılar yazacak.

 

Gülşen'den 'konser' kararı! Hayranları çok üzülecek... ile ilgili etiketler Gülşen Konser ev hapsi sahne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.